Recovery kunst 3

Susanne Brandt

6. september 2019 11:00 - 13:30

Rosenhuset

Bredegade 10, 4200 Slagelse

58 50 26 66

Organiseret af

Susanne Brandt

Recovery kunst 3

Kursusindhold på recovery kunst 3

Man behøver ikke at have erfaring med at male i forvejen, men interessen og lysten skal være tilstede.

Alle skal have en prøvetime hos Kunstteamet inden man kan gå på et hold. Her møder man os undervisere og prøver hvordan det er at male i Kunstkælderen. Man kan booke en prøvetime ved at kontakte en af os.
Vi arbejder med en let blanding af undervisning, teori og maletid.

Det abstrakte maleri er en stor del af kurset og styrker forståelsen for sammenhængen mellem dine følelser og de valg du træffer i processen med at male. Vi arbejder med at slippe negativ kontrol og på den måde åbne op for glæden ved at skabe og tilfredsstillelsen ved at tro på egne evner.

Den teoretiske del vil handle om veje til selvudvikling og metoder til selv at komme videre i sit liv. Både personligt og i kunstsammenhæng.

Der vil også være mulighed for at arbejde med forskellige teknikker, stilarter og personlige ideer.

Du får vejledning og undervisning i en tryg, sjov og hyggelig atmosfære.

Vi bliver en lille gruppe hvor vi giver hinanden plads til personlig udvikling, men også lærer at bruge gruppen konstruktivt.

Kurset har til hensigt at skabe læring, udvikling, håb, glæde og energi i fællesskaber med fokus på ressourcer, så handlekraft og indflydelse på egen situation og liv styrkes.

Vi bruger evaluerings skemaer som  dokumentations redskab i forløbet og arbejder ud fra en Recovery orienteret tilgang.

Os som undervisere

Vi undervisere brænder for kunst og inspireres af de mange muligheder der opstår i skabelsen af et maleri. Fra kaotisk start til færdig kunst.
Kurserne tilbydes igennem Recoveryskolen STARS i CPUS. Læs mere om STARS her https://aktivforsindet.dk/recoveryskolen-stars

Tilmelding til recovery kunst 3

Undervisere; Kontakt os på mail, Messenger eller SMS
Tina Andreasen tiaaa@slagelse.dk /Tina Cpus/ Tlf. 23 29 89 12
Aina Haugen ainae@slagelse.dk /Aina Cpus Kunst/ Tlf. 51 44 04 23

Der er desuden FRIVÆRKSTED: Torsdage kl. 10-15 (Selvstændigt arbejde i værkstedet på tværs af de 3 hold. ”Først til mølle” princip, max 5 personer. Man booker en plads på holdenes fælles Messenger tråd)