Lær at tackle angst og depression 9

Susanne Brandt

Starter om 20 Timer, 42 Minutter

18. februar 2020 11:00 - 13:30

Flere datoer

  • 18. februar 2020
  • 25. februar 2020
  • 3. marts 2020
  • 10. marts 2020
  • 17. marts 2020
  • 24. marts 2020
  • 31. marts 2020

Sorøvej 8, undervisningslokalet

Sorøvej 8, 4200 Slagelse

Organiseret af

Susanne Brandt

Lær at tackle angst og depression 9

Kurset-lær at tackle angst og depression 9- henvender sig til de der enten har diagnose angst og depression eller symptomer på lignende. Det vil sige, at man sagtens kan have andre problematikker men hvor det er angst og-eller depression der ‘fylder’, hvorfor det vil være gavnligt at arbejde med.

Kurset er et hjælp til selvhjælpskursus. Læs evt. mere herLær at tackle angst og depression 7 Her introducerer og instruerer de frivillige instruktører ( med egne levede erfaringer) en værktøjskasse til hvorledes man kan blive bedre i stand til at håndtere de udfordringer der er i forbindelse med enten angst eller depression.

HVEM UNDERVISER PÅ LÆR AT TACKLE ANGST OG DEPRESSION 9?

Her er ikke tale om undervisning i traditionel forstand- det er udelukkende baseret på levede erfaringer udi angst og depression og instruktørerne er ikke uddannet undervisere, de er derimod uddannet instruktører til at varetage gennemførelsen af kurset.

Lær at tackle konceptet er bygget op således, at de frivillige instruktører har en instruktørmappe. Denne er udarbejdet således, at der kan forekomme højtlæsning i undervisningen- helt eller delvist. Denne højtlæsning munder da ud i en fælles idérunde, her er særligt fokus på idégenerering fra kursister. Det er altså her erfaringer med hvad der virker deles.

Hvert modul afsluttes med udarbejdelse af en handleplan. Dette har afsæt i små succesoplevelser i hverdagen, ret beset handler det om at sætte sig mål fra uge til uge, der er tilpas udfordrende for den enkelte.

På dette kursus er instruktørerne Tina Andreasen og Kira Demidowicz

HVORDAN TILMELDER JEG MIG?

For at komme på kurset kan du henvende sig pr. mail til Susanne Brandt subra@slagelse.dk  så finder vi sammen en tid til en forsamtale der kan få dig videre og i gang med kurset.

Såfremt du ikke er borger eller tilknyttet CPUS skal du tage kontakt til Henriette Høiberg fra Center for Sundhed og ældre på telefon 51636338.

Vil du vide mere om kurser i STARS? https://aktivforsindet.dk/recoveryskoler/recoveryskolen-stars