Lær at tackle angst og depression 8

Susanne Brandt

Starter om 1 Måned, 3 Dage

22. oktober 2019 16:00 - 18:30

Flere datoer

 • 22. oktober 2019
 • 29. oktober 2019
 • 5. november 2019
 • 12. november 2019
 • 19. november 2019
 • 26. november 2019
 • 3. december 2019

Sorøvej 8, undervisningslokalet

Sorøvej 8, 4200 Slagelse

Organiseret af

Susanne Brandt

  Lær at tackle angst og depression 8

  Vær med når årets sidst lær at tackle angst og depression 8 kursus afvikles.

  Kurset henvender sig til de der enten har diagnose angst og depression eller symptomer på lignende. Det vil sige, at man sagtens kan have andre problematikker men hvor det er angst og-eller depression der ‘fylder’, hvorfor det vil være gavnligt at arbejde med.

  Kurset er et hjælp til selvhjælpskursus. Her introducerer og instruerer de frivillige instruktører ( med egne levede erfaringer) en værktøjskasse til hvorledes man kan blive bedre i stand til at håndtere de udfordringer der er i forbindelse med enten angst eller depression.

  Hvem underviser på lær at tackle angst og depression 8?

  Her er ikke tale om undervisning i traditionel forstand- det er udelukkende baseret på levede erfaringer udi angst og depression og instruktørerne er ikke uddannet undervisere, de er derimod uddannet instruktører til at varetage gennemførelsen af kurset.

  Lær at tackle konceptet er bygget op således, at de frivillige instruktører har en instruktørmappe. Denne er udarbejdet således, at der kan forekomme højtlæsning i undervisningen- helt eller delvist. Denne højtlæsning munder da ud i en fælles idérunde, her er særligt fokus på idégenerering fra kursister. Det er altså her erfaringer med hvad der virker deles.

  Hvert modul afsluttes med udarbejdelse af en handleplan. Dette har afsæt i små succesoplevelser i hverdagen, ret beset handler det om at sætte sig mål fra uge til uge, der er tilpas udfordrende for den enkelte.

  På lær at tackle angst og depression 8 er instruktørerne Tina Andreasen og Helle Hougaard Sørensen.

  Hvordan tilmelder jeg mig?

  For at komme på kurset kan du henvende sig pr. mail til Susanne Brandt subra@slagelse.dk eller pr. tlf. 23278983, så finder vi sammen en tid til en forsamtale der kan få dig videre og i gang med kurset.

   

  Læs mere om andre kurser i STARS her https://aktivforsindet.dk/recoveryskoler/recoveryskolen-stars/

  eller find os på facebook https://www.facebook.com/recoverycpus/