Lær at tackle angst og depression 10

Susanne Brandt

Starter om 2 Måneder, 15 Dage

5. maj 2020 16:00 - 18:30

Flere datoer

  • 5. maj 2020
  • 12. maj 2020
  • 19. maj 2020
  • 26. maj 2020
  • 2. juni 2020
  • 9. juni 2020
  • 16. juni 2020

Sorøvej 8, undervisningslokalet

Sorøvej 8, 4200 Slagelse

Organiseret af

Susanne Brandt

Lær at tackle angst og depression 10

Kurset- angst og depression 10 henvender sig til de der enten har diagnose angst og depression eller symptomer på lignende. Det vil sige, at man sagtens kan have andre problematikker men hvor det er angst og-eller depression der ‘fylder’, hvorfor det vil være gavnligt at arbejde med.

Kurset er et hjælp til selvhjælpskursus. Læs evt. mere her Lær at tackle angst og depression 4Her introducerer og instruerer de frivillige instruktører, ( med egne levede erfaringer) en værktøjskasse til hvorledes man kan blive bedre i stand til at håndtere de udfordringer, der er i forbindelse med enten angst eller depression. Der foreligger også mulighed for at deltage på online kursus, læs mere her Lær at tackle angst og depression – online

HVEM UNDERVISER PÅ LÆR AT TACKLE ANGST OG DEPRESSION 10?

Her er ikke tale om undervisning i traditionel forstand- det er udelukkende baseret på levede erfaringer udi angst og depression.

Instruktørerne er ikke uddannet undervisere, de er derimod uddannet instruktører til at varetage gennemførelsen af kurset.

Lær at tackle konceptet er bygget op således, at de frivillige instruktører har en instruktørmappe. Denne er udarbejdet således, at der kan forekomme højtlæsning i undervisningen- helt eller delvist. Denne højtlæsning munder da ud i en fælles idérunde, her er særligt fokus på idégenerering fra kursister. Det er altså her erfaringer med hvad der virker deles.

Hvert modul afsluttes med udarbejdelse af en handleplan.

Dette har afsæt i små succesoplevelser i hverdagen, ret beset handler det om at sætte sig mål fra uge til uge, der er tilpas udfordrende for den enkelte.

På dette kursus er instruktørerne Kira Demidowicz og Denice Jonasen.

HVORDAN TILMELDER JEG MIG?

For at komme på kurset kan du henvende sig pr. mail til Susanne Brandt subra@slagelse.dk.

Såfremt du ikke er borger eller har tilknytning til CPUS bedes du rette henvendelse til Henriette Høiberg Center for sundhed og ældre på telefon 51636338.