Foredrag med den danske pilgrim

Susanne Brandt

21. marts 2019 17:00 - 19:00

Skælskør bibliotek

Vestergade 4. 4230 Skælskør

Organiseret af

Susanne Brandt

  • Pris

    Foredraget er gratis

  • Tilmeldingsfrist

    19.03.2019

Den danske pilgrim: Kan man vandre sig lykkelig?-Og hvordan finder vi egentlig lykken i livet?

Da STARS/ Netværkshusene har fået et foredrag i stand med den danske pilgrim, er der den 21. marts en unik mulighed for at høre om hans spændende pilgrimsrejse-

Se eventuelt mere om STARS og Netværkshusene her:

https://www.facebook.com/recoverycpus//

https://www.facebook.com/search/top/?q=netv%C3%A6rkshusene%20cpus&epa=SEARCH_BOX

Den 7. maj 2018 satte Jannik Johansen, den danske pilgrim, sig for at finde ud af om man kan vandre sig lykkelighttps://www.facebook.com/DenDanskePilgrim/

Med en depression som lå tungt, i den i forvejen 2o kilo tunge rygsæk, satte han kursen fra Viborg mod Santiago de Compostela i Spanien- på jagt efter sig selv, lykken og svaret på livets store spørgsmål.

Det blev til den danske pilgrims livs rejse med 4000 kilometer i benene over 6 måneder, med friheden og stilheden som de eneste faste rejsemakkere.

Det blev et eventyr, der ud over at give fantastiske oplevelser og minder, også gav ham en dyb selvindsigt, en grundfølelse af lykke- og ikke mindst svaret på de spørgsmål, som han på det sidste havde søgt.

Nu er han hjemme igen med rygsækken fuld af gode fortællinger, dybe livsbetragtninger samt en rejseplan, der viser tilhørerne ‘vejen til et lykkeligere liv’.

Om den danske pilgrim

Hør Jannik fortælle om sin pilgrimsrejse-både den indre og den ydre. I hans foredrag fortæller han, den danske pilgrim, om hvordan sindet ændrer sig på en lang pilgrimsrejse, om at finde sig selv igen samt at elske sig selvhttps://aktivforsindet.dk/pec-events/elsk-din-krop/ for den man erhttps://aktivforsindet.dk/pec-events/din-min-og-vores-fortaelling/

Ligeledes fortæller han om glæden ved at finde sig selv på den lange rejse, og ikke mindst lykken ved at stå ved verdens ende.

Tilmelding til den danske pilgrim

Har du lyst til at deltage i dette spændende foredrag?

Så tilmeld dig, helst inden 19. marts, til Ellen Nielsen på emnie@slagelse.dk/40341938 eller Susanne Brandt subra@slagelse.dk/23278983.

Vil du vide mere om STARS og Netværkshusene? Du finder information i det følgende http://www.cpus.dk