Godt nyt fra Fagligt Udviklingsteam

Som nogle sikkert husker, er vi blevet optaget af at have fokus på det der stadig virker, på trods af de udfordringer Corona giver os alle- hver især.

Vi kan godt mærke, at det med at arbejde digitalt er blevet en større integreret del af manges hverdag. Derfor er der i det følgende også en del succeshistorier herom.

Digitale FIT moduler

Som det første er der udsolgt på FIT modulerne der opstarter i februar.

Modulerne foregår i denne omgang virtuelt og man kan læse nærmere om det her: http://aktivforsindet.dk/events/fit-modul-1-2-foraar-2021/

Interne FIT supervisioner

Derudover er CPUS interne FIT supervisioner blevet omdannet til webex møder-hvilket fungerer ret godt efter omstændighederne.

Det skyldes blandt andet, at medarbejderne engagerer sig på samme vis som til fysiske supervisioner, og det med at være på webex er blevet ret naturligt for de fleste.

Følgende citat fra efterfølgende feedback siger det meget fint: “Jeg tænkte, at 3 timers supervision på video ville være en dræber, men vupti, så er tiden allerede gået”.

Digitalt samarbejde mellem introdage og STARS

Tider som disse kræver nogle gange, at man tænker ud af boksen, derfor er introdage derder ellers før har været tilbudt til elever, studerende og nye medarbejdere, nu tilgængelige i STARS som et digitalt samarbejde imellem.

Det har vist sig at give rigtig god mening at samarbejde herom, da der på forrige kursus omkring “introduktion til mental sundhed og bevægelse, krop og sind som katalysator for recovery” samt det kommende kursus ”introduktion til recoveryorienteret tilgang” har været stor tilslutning og interesse.

I kan læse mere om det kommende kursus her: http://aktivforsindet.dk/events/introduktion-til-recoveryorienteret-tilgang/ 

Nystartet idrætsforening

Den nystartede idrætsforening FKS IF er også startet stille og roligt op, og bestyrelsen arbejder lige nu hårdt på, at få opstartet spændende hold. Der er både et gå-hold, cykelhold og et cirkeltræningshold.- Så der er noget for alle.

Foreningen har allerede fået deres første medlemmer og flere har været forbi til prøvetimer.

Der er altid plads til flere, og kender du nogen som gerne vil være frivillig eller vil høre mere, så skriv endelig til Rikke på [email protected]

Spændende tilbud fra Socialstyrelsen

Slutteligt vil vi gøre opmærksom på dette fantastiske gratis tilbud som Socialstyrelsen udbyder:

https://socialstyrelsen.dk/nyheder/2021/tre-gratis-e-laeringsforlob-til-socialpsykiatrien

Bedste hilsner

Fagligt Udviklingsteam, CPUS

Allan, Rikke, René, Ulla, Annika og Susanne.