PRIVATLIVSPOLITIK

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold, der vises på siden. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning.

Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet bruger følgende cookies:

CookieTypeVarighedBeskrivelse
_ga2 årDenne cookie bruges af Google Analytics. Den bruges til at udregne besøgs-, sessions- og kampagnedata for at få indsigt i brugen af hjemmesiden til analyseformål. Denne cookie opbevarer information anonymiseret og angiver tilfældigt generede numre, for at identificere hjemmesidens brugere.
_gat1 minutDenne cookie bruges af Google Universal Analytics for at begrænse anmodningsgrænsen i indsamling af data på hjemmesider med høj traffik.
_gid1 dagDenne cookie bruges af Google Analytics. Den bruges til at lagre informationer om hvordan brugerne benytter hjemmesiden, og gør det muligt at analyse hvordan brugen af hjemmesiden foregår. Den indsamlede data inkluderer f.eks. antallet af besøgende, hvilken platform de kommer fra og hvilke undersider de har været inde på. Alle data her indsamles i anonymiseret form.
cookielawinfo-checkbox-analytics1 årDenne cookie bruges af GDPR Cookie Consent WordPress Plugin'et. Den bruges til at huske hver enkelt brugers cookieindstillinger under kategorien "Analyse".
cookielawinfo-checkbox-necessary1 årDenne cookie bruges af GDPR Cookie Consent WordPress Plugin'et. Den bruges til at huske hver enkelt brugers cookieindstillinger under kategorien "Nødvendige".
cookielawinfo-checkbox-performance1 årDenne cookie bruges af GDPR Cookie Consent WordPress Plugin'et. Den bruges til at huske hver enkelt brugers cookieindstillinger under kategorien "Perfomance".

Klik her for at slette dine cookies på siden: Slet cookies

PERSONOPLYSNINGER

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores kurser, registrerer dig som bruger eller abonnent og øvrig brug af services.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, postnummer, by, arbejdsplads, stilling samt CVR og EAN nr. på virksomhed. Det vil typisk være i forbindelse med tilmeldelse af kurser.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, at registrere dine tilmeldinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold. Vi bruger kun informationerne internt, og til det formål der er indsamlet til.

Alle oplysninger der er indsamlet i forbindelse med tilmelding af kurser, bruges fortroligt og gemmes i vores journaliseringssystem i 3/5 år, hvorefter de slettes.

Andre oplysninger opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Data om din brug af websitet, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt, i anonymiseret form. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til statistik.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v når du tilmelder dig vores kurser, videregives ikke til andre.

Ingen oplysninger videresælges til tredjeparter.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [email protected]. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Websitet ejes og publiceres af:

Center for Psykosocial Udvikling Slagelse

Sorøvej 8, 1. sal

4200 Slagelse

Telefon: 57 66 68 10

Email: [email protected]