Vejen frem 2

Vejen frem 2

På kurset vejen frem 2 er der fokus på hvad der kan være af udfordringer ved at vende tilbage til uddannelse og job, hvordan man kan gøre samt hvordan underviserne har gjort.

Hvorfor vejen frem?

Efter mange år med sygdom kan det være svært at vende tilbage til uddannelse og job eller blot at tage de spæde skridt dertil.
Hvad der gør det så svært kan til tider være svært at sætte ord på- Alligevel vil de to gæve undervisere forsøge at sætte fokus på hvad der kan være godt at gøre sig af overvejelser samt hvor man kan orientere sig yderligere.

Vejen frem 2 opbygning

Kurset er bygget op over et 3 ugers modul.

På disse moduler er der i første omgang en præsentation af underviserne, hvilke udfordringer de står med/har stået med osv.

Dernæst  en præsentation af kursisterne på kurset. Hver enkelt kursist får her mulighed for at fortælle om problematikker/udfordringer samt hvor de kunne have behov for at få hjælp.

Kurset er blot et af mange muligheder for at søge læring og udvikling se blandt andet Lær at tackle angst og depression 5
Hjælpen kan både opnås gennem underviserne men ligeså vel af kursisterne imellem.
Kurset skal ikke ses som en del af en jobafklaring/revalidering men mere som en værktøjskasse. En værktøjskasse til at vælge til/fra mellem de mange muligheder og udfordringer der kan være.

Kurset  vejen frem har således fokus på erfaringsudveksling.
Kurset  har ligeledes også fokus på at rette blikket ud af- hvor kan man få mere viden, hjælp, hvor kan man orientere sig og så videre.

Undervisere på vejen frem 2

Ann Weber og Marianne Christensen

Tilmelding til vejen frem

For at blive deltager på kursist skal du kontakte Susanne Brandt på 23278983 eller [email protected] for tilmelding.
Ønsker du at vide mere om kurser i STARS? http://aktivforsindet.dk/recoveryskoler

 

Tilmeldingsfrist: 27.10.18

Dato

29 okt 2018
Afsluttet

Tidspunkt

14:00 - 15:30

Markeringer

Recoveryskolen Stars

Lokation

Birkehuset
Egersundvej 30, 4220 Korsør
Kategorier

Organisator

Susanne Brandt
Email
[email protected]
QR Code