Shelter/Natur forløb

Så gør vi klar til sensommerens Sheltertur/Naturoplevelse. Ved Kristiansholm Plantage Lejrplads

Shelterture i naturen giver mulighed for meditation fordybelse gruppedynamik med højt til loftet samt mulighed for en masse anden sanse stimulig, oplevelser af årstiderne helt tæt på giver ofte gode minder eller vækker dem man har og selv de ture man er på hvor vejret ikke arter sig sætter sig i hukommelsen. Egne grænser bliver rykket og giver energi til at se sig selv på en styrket måde. Alt dette og meget mere kan man få ud af at bruge naturen på denne måde.

Det er denne gang lidt anderledes end det plejer, da vi af erfaringer har vurderet at forberedelse til en tur er vigtig. Både så man er forberedt på tempo indhold og hvem det er man skal afsted sammen med.

Derfor er det denne gang i forbindelse med et et forløb, hvor vi forventer man har deltaget i mindst tre af de forberedende dage forud for selve shelterturen

vi har erfaret at der er en stor gevinst ved at havde mixede hold af erfarne og uerfarne deltagere, samt holdstørrelsens vigtighed. Derfor har vi som udgangspunkt 5 pladser til personer der inden for de sidste to år har været med på en eller flere af shelterturene udbudt i netværkshusene og vi laver venteliste hvis alle pladserne bliver fyldt.

Derudover har vi fem pladser til nogle der ikke har været med tidligere, og alt efter vurdering kan det være der åbnes for to pladser yderligere.

Ledige pladser kan bliver fyldt på anden vis men det er i sidste ende personalet, der beslutter hvem de sidste pladser bliver udbudt til.

Vi stiller udstyr til rådighed til madlavning og lign men man har selv ansvaret for at man har relevant funktionelt udstyr tilpasset vejeret. Vi ser nærmere på foreslået pakkeliste en af dagene. Man er velkommen til også at deltage i forberedelses dagene selv om man ikke tager med på Shelterturen og endelig tilmelding til denne er p dag 2 hvor betaling til mad og lign også skal ske.

 

I de forberedende dage har vi planlagt indhold som følgende.

fra 10-15

Torsdag d.25/8 forventningsafstemning drøftelse af egne erfaringer og forventninger.

Torsdag d.1/9 planlægning/ inspirationsdag.

Onsdag  d.7/9 pakkeliste / udstyrsforslag.

Torsdag d.15/9 hygge og lign i naturen afprøvning

Shelterturen Onsdag d21/9 – fredag 23/9

Torsdag d. 29/9 Evalueringsdag / Hvordan kommer man selv igang eventuelt planlægning/booking til næste tur.

Dato

07 jul 2022
Afsluttet

Tidspunkt

08:00 - 18:00

Markeringer

Netværkshuset Korsør
QR Code