Samtalecafé i STARS om nyt år

Velkommen til et helt nyt år-!

Samtalecafé i Kulturhuset, Korsør– 12.01.23 – kl. 13- 15

Nye år er en markering af den næste rundgang om solen, og det er da noget, som kalder på mange tanker og følelser: Pludselig er man midt i et af årets vigtigste vendepunkter fra mørket mod lyset. Og så er det nye år lige for alle i et stort, fælles projekt-! Men er den også ens for alle? Forhåbentlig ikke-!

Og hvad betyder det så for dig-? Og hvordan skal du tage fat på det? F.eks. med nye muligheder for at se sig selv, og måske ligefrem starte på nogle nye handlemuligheder. Men hvem eller hvad afgør, hvad der sker? Eller hvad som alligevel skrumper ind til et smukt, men afmægtigt nytårsforsæt-?

Alt dette handler på sin vis om at turde vælge. Og det er her, at tanken om frihed dukker op: Har man mod på og er åben overfor en ny start, som kan vise nogle nye muligheder i ens liv i 2023-?

  • Hvad betyder nytåret for dig?
  • Hvilke nytårsforsætter lykkedes det dig at holde sidste år?
  • Hvad har nytår, valg og frihed med hinanden at gøre-?

Samtalecafé hvordan?

Der vil være to mindre oplæg emnet ved hhv. Jørgen og en gæst.

I samtalecaféen har samtlige deltagere tavshedspligt, hvilket betyder at man godt kan tage essensen med ud af rummet, men ikke må være specifik med navne osv.

Derudover er det en selvfølgelighed, at man taler respektfuldt med og om hinanden. Derfor er det vigtigt at huske på, at jo mere uenig du er, des pænere taler du. I det ligger der naturligvis, at man respekterer forskelligheder og uenigheder og husker på, at vi alle er unikke og derfor har hvert vores perspektiv på tingene.

Ordstyreren har lov til: at vælge talerække ud fra hvad der vurderes bedst for samtalen, afbryde hvis det vurderes nødvendigt samt at styre samtalen i en bestemt retning.

Samtalecaféen afsluttes med en opsamlingsrunde og valg af emne, evt. oplægsholder samt ordstyrer for næste gang.

Vi glæder os til gode perspektiver og snakke.

Vel mødt! Husk at tilmelde dig i vores booking system herunder( så vi ved du kommer).

Vil du vide mere om STARS? http://www.aktivforsindet.dk/recoveryskoler

Læs om lignende arrangementer her

Samtalecafé om ensomhed og julen

 

 

                                                     

Dato

12 jan 2023
Afsluttet

Tidspunkt

13:00 - 15:00

Markeringer

Recoveryskolen Stars
QR Code