Relationer, samarbejde og kommunikation

Relationer, samarbejde og kommunikation

 

Relationen til mindst et andet menneske er en af de ting som alle mennesker uden undtagelse har brug for. Især når vi står midt i en recoveryproces eller skal støtte andre gennem en krise, har vi brug for at vide, hvem er der i vores netværk.

Hvem kan vi regne med står der sammen med os, hvilken støtte vi kan forvente og hvordan vi kan bidrage til andre. Det kræver, at vi kan samarbejde med andre, at vi kan kommunikere og nogle gange også løse og håndtere konflikter.

I løbet af denne workshop vil vi undersøge hvordan vi kan skabe et frugtbart samarbejde gennem positiv kommunikation, anerkendelse og mentalisering. Vi vil skabe rum for erfaringsudveksling og sparring på tværs og I vil blive præsenteret for nogle konkrete redskaber som I kan bruge i relation til konflikter, både de ydre  i relation til andre og de indre, hvor vi dybest set er oppe imod os selv. Se også Kommunikation og konflikthåndtering

Sammen vil vi skabe et virkelighedsnært rum, hvor vi dels kan arbejde med vores egen gennemslagskraft og evne til at udtrykke behov og grænser på en tydelig og respektfuld måde og dels kan arbejde aktivt med vores evne til at forstå og imødekomme andre, herunder rumme mennesker som har svært ved at forstå og imødekomme os.

Kurset henvender sig både til personer med psykiske udfordringer, pårørende, fagprofessionelle og andre interesserede.

Vil du vide mere om STARS? Læs mere her http://www.aktivforsindet.dk/recoveryskoler

Tilmelding til relationer, samarbejde og kommunikation

Sidste frist for tilmelding er 23.11.21 kl. 12 til Susanne Brandt på mail [email protected]

 

Dato

24 nov 2021
Afsluttet

Tidspunkt

12:30 - 17:30

Markeringer

Recoveryskolen Stars

Lokation

Slagelse Bibliotek, store sal
Stenstyegade

Organisator

Susanne Brandt
Email
[email protected]

Oplægsholder

QR Code