Recoverykunst

Vil du arbejde med dig selv samtidig med du fordyber dig i kunsten? Så er recoverykunst muligvis noget for dig…

KURSUSINDHOLD

Alle skal have en prøvetime hos Kunstteamet inden man starter på et hold. Her møder man os undervisere og prøver hvordan det er at male i Kunstkælderen. Man kan booke en prøvetime ved at kontakte en af os.Man behøver ikke at have erfaring med at male i forvejen, men interessen og lysten skal være tilstede. Vi arbejder med en let blanding af undervisning, teori og maletid. Det abstrakte maleri er en stor del af kurset og styrker forståelsen for sammenhængen mellem dine følelser, og de valg du træffer i processen med at male.

Vi arbejder med at slippe negativ kontrol og på den måde åbne op for glæden ved at skabe og tilfredsstillelsen ved at tro på egne evner. Den teoretiske del vil handle om veje til selvudvikling og metoder til selv at komme videre i sit liv- Både personligt og i kunstsammenhæng. Der vil også være mulighed for at arbejde med forskellige teknikker, stilarter og personlige ideer.

Du får vejledning og undervisning i en tryg, sjov og hyggelig atmosfære. Vi bliver en lille gruppe, hvor vi giver hinanden plads til personlig udvikling, men også lærer at bruge gruppen konstruktivt. Vi bruger evaluerings skema som dokumentations redskab i forløbet. Kurset varer fra 16. marts 2020 til 29. juni 2020

Om underviserne på recoverykunst

Vi undervisere brænder for kunst og inspireres af de mange muligheder ,der opstår i skabelsen af et maleri -Fra kaotisk start til færdig kunst.

Kontakt os på mail, Messenger eller SMS

FRIVÆRKSTED

Torsdage kl. 10-15

I Friværkstedet er der mulighed for at arbejde selvstændigt i værkstedet på tværs af holdene. ”Først til mølle” princip gælder, max 6 personer. Man booker en plads på holdenes fælles Messenger tråd. Kurserne tilbydes igennem  STARS, læs mere her:

https://www.facebook.com/recoverycpus og http://aktivforsindet.dk/recoveryskoler/recoveryskolen-stars/

Kurset har til hensigt at skabe læring, udvikling, håb, glæde og energi i fællesskaber med fokus på ressourcer, så handlekraft og indflydelse på egen situation og liv styrkes.

Praktisk:

  • 300 kroner plus lærreder
  • Tilmeldingsfrist: 06.03.2020

 

Dato

16 mar 2020
Expired!

Tidspunkt

10:30 - 13:00

Pris

300,00DKK

Markeringer

Recoveryskolen Stars

Lokation

Rosenhuset
Bredegade 10, 4200 Slagelse
Kategorier

Organisator

Susanne Brandt
Email
[email protected]
QR Code