Personlig historie og selvstigma

Personlig historie og selvstigma

Personlig historie og selvstigma har til formål at hjælpe personer, som lever med psykiske udfordringer, til at lære at blive opmærksomme på og i stand til at håndtere selvstigmatisering. Kurset lægger op til at den enkelte kursist får mulighed for at dele egne erfaringer og syn på psykisk sygdom, men særligt at der arbejdes med hvordan den enkelte ser sig selv som det hele menneske.

Personlig historie og selvstigma er udarbejdet af  EN AF OS http://en-af-os.dk/

Selvstigma betyder, at man stempler sig selv og dermed ser sig selv som et dårligere menneske, et svagere menneske eller andet. Og det skal vi have gjort noget ved! og det kan man blandt andet gøre ved at ændre den historie, man fortæller om sig selv.  Livshistoriefortælling

 Jeg ville have ønsket, at jeg selv havde haft kendskab til dette kursus, da jeg havde mest brug for det… Jeg glæder mig til at undervise i det.

Hvor foregår det henne og hvornår?

Kurset foregår over 8 gange, første gang 17.04.23 i tidsrummet 14-16 i Rosenhuset, Bredegade 10, Slagelse.

Instruktører personlig historie og selvstigma

På kurset vil du finde følgende instruktører:

Jørgen Rasmussen, der er ansat som filosofisk konsulent og Maria Nielsen, der er frivillig underviser i STARS og selv har egne levede erfaringer.

Vil du vide mere om STARS? Du kan finde andre kurser, workshops og oplæg her http://www.aktivforsindet.dk/recoveryskoler

Dato

17 apr 2023

Tidspunkt

14:00 - 16:00

Markeringer

Recoveryskolen Stars

Oplægsholdere

QR Code