Lær at tackle angst og depression 7

Lær at tackle angst og depression 7

På lær at tackle angst og depression 7 får du her mulighed for at være med på kursus selvom du har arbejde, uddannelse eller andet. Kurset foregår nemlig i aftentimerne fra kl. 18.30-21.00.

Hvad er lær at tackle angst og depression 7 ?

Kurset er et universelt kursus, forstået på den måde at uanset om man er på kursus i Sverige, Holland eller Slagelse er konceptet og indholdet samme. Læs eventuelt mere om kurserne her Lær at tackle angst og depression 4, Lær at tackle angst og depression – online og Lær at tackle usynlig sygdom

Kurset består af flere emner, hvoraf der er afsat tid til at komme omkring hvert emne. Et eksempel på et emne kunne være kommunikation. Gennemgangen af emnet består da først af oplæsning fra instruktørerne, dernæst af idérunder i plenum-koblinger til symptomcirklen og værktøjskassen etc. Der er afsat tid til hvert emne, det vil sige, at der kan være cirka 20 minutter til at komme omkring et emne, derefter går man videre til næste emne.

Instruktører på lær at tackle angst og depression 7

På lær at tackle kurser er det frivillige instruktører, der selv har erfaring med psykiske udfordringer og bruger dette aktivt i kurset.

Instruktører Kira Demidowicz og Denice Jonasen.

Hvad kræver det af mig som kursist?

Hvis du har lyst til at være med på kurset lær at tackle angst og depression 7, skal du tage kontakt til nedenstående. Derefter vil du blive kaldt ind til en forsamtale.

Tilmelding til kurset

Tilmelding til kurset skal ske til Susanne Brandt [email protected] senest d. 20.08.19.

Ønsker du at læse mere om tilbud i STARS? http://aktivforsindet.dk/recoveryskoler

 

Dato

20 aug 2019
Afsluttet

Tidspunkt

18:30 - 21:00

Markeringer

Recoveryskolen Stars

Lokation

Sorøvej 8, undervisningslokalet
Sorøvej 8, 4200 Slagelse
Kategorier

Organisator

Susanne Brandt
Email
[email protected]
QR Code