Lær at tackle angst og depression 6

LÆR AT TACKLE ANGST OG DEPRESSION 6

-er et kursus for dig, der ønsker at opnå værktøjer til selvhjælp.

Kurset lær at tackle angst og depression 6 http://aktivforsindet.dk/pec-events/laer-at-tackle-angst-og-depression-5/ består af 7 moduler af hver 2½ times varighed. På hvert modul er der en vekselvirkning mellem instruktørernes input, idérunder, handleplaner mv.

 

Blandt emner på kurset er blandt andet kommunikation, samarbejde med sundhedsvæsenet, tag tankerne til hjælp, bedre vejrtrækning. Dette er blot nogle af de mange emner der er at finde på kurset.

Undervisningen er faciliteret af to frivillige instruktører. Disse instruktører underviser ud fra en instruktør manual og har nødvendigvis ikke anden erfaring med at undervise. Konceptet er baseret på erfaringsudveksling, hvilket vil sige at de der underviser selv har eller har haft angst-depression eller begge dele tæt inde på livet. Det er derfor denne erfaring som alle i lokalet har tilfælles, både instruktører og kursister.

Instruktører lær at tackle angst og depression 6

Margit Elisabeth Olsen og Helle Hougaard Sørensen

Tilmelding til lær at tackle angst og depression 6

Tilmelding TIL LÆR AT TACKLE ANGST OG DEPRESSION 6 foregår ved indledende forsamtale. Der er forsamtaler 03.04.2019 – kontakt Susanne Brandt på telefon 23278983, mail [email protected].   Tilmeldingsfrist: 08.04.2019   Andre kurser i STARS finder du her http://aktivforsindet.dk/recoveryskoler

Dato

23 apr 2019
Afsluttet

Tidspunkt

11:00 - 13:30

Pris

Kurset er gratis, men kræver forudgående forsamtale.

Markeringer

Recoveryskolen Stars

Lokation

Sorøvej 8, undervisningslokalet
Sorøvej 8, 4200 Slagelse
Kategorier

Organisator

Susanne Brandt
Email
[email protected]
QR Code