Lær at tackle – angst og depression 2 i Recoveryskolen STARS

Lær at tackle 2

Endnu engang udbyder STARS et Lær at tackle angst og depression kursus. Se Lær at tackle angst og depression – Vinter 2018

Kurset henvender sig til kursister med angst og/eller depressionsproblematikker, der ønsker at opnå teknikker til selv at tackle disse.
Det er ikke et krav, at man har en angst og-eller depressions diagnose, væsentligst er det, at der er symptomer på angst og-eller depression, og man har et ønske om at arbejde med dette via selvhjælpsteknikker.

Lær at tackle 2 – kursets opbygning

På kurset får du mulighed for at tilegne dig redskaber som kan give større psykisk frihed, dele tanker og erfaringer med andre i en tilsvarende situation, samt arbejde med dine stærke sider.

Kurset følger et fast program og foregår over 7 mødegange på 2.5 time pr. gang.

Man mødes 1 gang om ugen i 7 uger.
Arbejdsformen veksler mellem oplæg fra instruktørerne, erfaringsudveksling, øvelser og individuelt arbejde. Der er tavshedspligt på kurset.
Der arbejdes blandt andet med triggere og advarselssignaler, bedre kommunikation, forebyggelsesstrategier, håndtering af angst og depression, problemløsning, samarbejde med sundhedsvæsenet samt fysisk aktivitets betydning for humøret.

Se mere på https://www.facebook.com/recoverycpus/

Om lær at tackle konceptet

Lær at tackle kurserne er udviklet af “Komiteen for sundhedsoplysning” og bygger på aktiv selvhjælp, hvor man bliver bedre til at tackle og derved mestre sin hverdag.
Kurserne skal øge selvtilliden hos den enkelte, dette sker ved at kursisten tror på at kunne identificere de gode valg via en bred vifte af mulige selvhjælpsværktøjer. Der lægges vægt på at den enkelte får træning i livskompetencer ved at sætte mål, løse problemer og træffe beslutninger.

Se mere om lær at tackle konceptet på http://www.patientuddannelse.info samt på

http://www.sundhedsformidling.dk

Lær at tackle 2 – forsamtaler

Når du har besluttet at deltage i lær at tackle 2- angst og depression, skal du først rette henvendelse enten pr. mail eller telefon, dernæst bliver du indkaldt til en forsamtale. Forsamtalen finder sted den 10. april.

Forsamtalen tager max 45 minutter og foretages af

René Essom: [email protected] , telefon 20159580

Susanne Brandt: [email protected], telefon 23278983.

Instruktører på lær at tackle 2

Kira Demidowicz

Susanne Brandt

Læs mere om lær at tackle

www.aktivforsindet.dk/recoveryskoler

Tilmeldingsfrist: d. 13. april 2018

Dato

01 maj 2018
Expired!

Tidspunkt

13:00 - 15:30

Markeringer

Recoveryskolen Stars

Lokation

Rosenhuset
Bredegade 10, 4200 Slagelse
Kategorier

Organisator

Susanne Brandt
Email
[email protected]
QR Code