Lær at tackle angst og depression 10

Lær at tackle angst og depression 10

Kurset- angst og depression 10 henvender sig til de der enten har diagnose angst og depression eller symptomer på lignende. Det vil sige, at man sagtens kan have andre problematikker men hvor det er angst og-eller depression der ‘fylder’, hvorfor det vil være gavnligt at arbejde med.

Kurset er et hjælp til selvhjælpskursus. Læs evt. mere her Lær at tackle angst og depression 4Her introducerer og instruerer de frivillige instruktører, ( med egne levede erfaringer) en værktøjskasse til hvorledes man kan blive bedre i stand til at håndtere de udfordringer, der er i forbindelse med enten angst eller depression. Der foreligger også mulighed for at deltage på online kursus, læs mere her Lær at tackle angst og depression – online

HVEM UNDERVISER PÅ LÆR AT TACKLE ANGST OG DEPRESSION 10?

Her er ikke tale om undervisning i traditionel forstand- det er udelukkende baseret på levede erfaringer udi angst og depression.

Instruktørerne er ikke uddannet undervisere, de er derimod uddannet instruktører til at varetage gennemførelsen af kurset.

Lær at tackle konceptet er bygget op således, at de frivillige instruktører har en instruktørmappe. Denne er udarbejdet således, at der kan forekomme højtlæsning i undervisningen- helt eller delvist. Denne højtlæsning munder da ud i en fælles idérunde, her er særligt fokus på idégenerering fra kursister. Det er altså her erfaringer med hvad der virker deles.

Hvert modul afsluttes med udarbejdelse af en handleplan.

Dette har afsæt i små succesoplevelser i hverdagen, ret beset handler det om at sætte sig mål fra uge til uge, der er tilpas udfordrende for den enkelte.

På dette kursus er instruktørerne Kira Demidowicz og Denice Jonasen.

HVORDAN TILMELDER JEG MIG?

For at komme på kurset kan du henvende sig pr. mail til Susanne Brandt [email protected].

Såfremt du ikke er borger eller har tilknytning til CPUS bedes du rette henvendelse til Henriette Høiberg Center for sundhed og ældre på telefon 51636338.

 

Dato

05 maj 2020
Afsluttet

Tidspunkt

16:00 - 18:30

Markeringer

Recoveryskolen Stars

Lokation

Sorøvej 8, undervisningslokalet
Sorøvej 8, 4200 Slagelse
Kategorier

Organisator

Susanne Brandt
Email
[email protected]
QR Code