FIT modul 3 & 4 – Efterår 2019

FIT Implementation Intensive Training (modul 3) og FIT Training of Trainers TOT (modul 4)

FIT modul 3 & 4 – Efterår 2019: Center for Psykosocial Udvikling Slagelse tilbyder i samarbejde med Scott D. Miller og Susanne Bargmann FIT Implementation Intensive Training (modul 3) og FIT Training of Trainers TOT (modul 4).

DATO: 7.-8. november samt 11. – 13. november 2019

TID: Alle dage fra kl. 9:00-16:00

STED: Comwell Klarskovgaard, Korsør Lystskov 30, 4220 Korsør

PRIS: 19.000 kr. ex. moms.

Kursusbeskrivelse

Uddannelsen som ”Certified FIT Trainer” består af fire moduler samt en afsluttende certificering. Dette kursus består af de to sidste moduler af denne uddannelse. Samlet forbereder de 4 moduler deltageren til at tage en ekstern certificering gennem ICCE.

FIT Implementation Intensive Training (modul 3)

Dette er et “hands on” intensivt modul, hvor formålet er at give deltagerne en omfattende forståelse af implementering af FIT i organisationen. I løbet af modulet:

 • Bliver den forskningsmæssige baggrund for FIT implementering gennemgået, og vi udforsker strategier, processer og redskaber som vi ved, skaber succesfuld implementering.
 • Udforsker vi generelle udfordringer og forhindringer i implementeringsprocessen og undersøger, hvordan vi kan imødekomme dem.
 • Undersøger vi processer og strategier, der kan understøtte og vedligeholde implementeringen.

FIT Training of Trainers (modul 4)

Training of Trainers forbereder deltagerne på at kunne tilbyde træning og konsultation i FIT. Deltagerne på modulet bør være velfunderede i fundamentet for FIT fx. ved at have gennemført modul 1 og 2.

I gennem en kombination af teoretiske oplæg, øvelser og feedback lærer deltagerne:

 • Trinvise instruktioner i at træne terapeuter og fagpersoner i brugen af FIT.
 • Tips til de bedste træningssessioner, lærings- og mestringsøvelser samt transformerende præsentationer.
 • Strukturen og processen i FIT supervision
 • Processen bag succesfuld implementering

PRAKTISKE OPLYSNINGER

For at gennemføre kurset og dermed modtage deltagerbevis, kræves det at man maksimalt har 10% fravær på de enkelte moduler.

Tilmelding og betaling:

Din tilmelding er som udgangspunkt personlig og bindende. Afmelding kan ske såfremt dette gøres skriftligt (e-mail) i henhold til nedenstående retningslinjer:

 • Indtil 12 uger før kursusstart: 25 % af kursusprisen
 • Mellem 12 uger og 6 uger før kursusstart: 50 % af kursusprisen
 • Senere end 6 uger før kursusstart: 100 % af kursusprisen

Ved sygdom eller anden forhindring, har du mulighed for at overdrage din plads til en anden, såfremt vedkommende opfylder deltagerforudsætningerne. Spørgsmål vedr. tilmelding, afmelding og betaling rettes til Dorthe B. Hansen på mail: [email protected].

Prisen dækker:

 • FIT-modulerne 3 og 4 (FIT Implementation Intensive Training og FIT Training of Trainers TOT)
 • Morgenmad og frokost alle dage
 • Kursusmaterialer – sendes elektronisk forud for kursusstart

Prisen dækker ikke:

 • Transport, aftensmad og overnatning
 • Kurset udbydes kun som et samlet forløb, dvs. de 2 modul er kan ikke opsplittes.

Se vores fulde kursusbetingelser her.

Deltagerforudsætninger

Deltagerne bør deltaget i FIT Advanced Intensive Training (modul 1) samt FIT Supervision Intensive (modul 2) og have arbejdet med FIT i praksis i et stykke tid. Deltagerne kan med fordel læse den danske grundbog ”Feedback Informed Treatment” af Susanne Bargmann. Bogen kan bestilles på: www.akademisk.dk.

Undervisningssprog

Undervisningen vil foregå på engelsk og dansk (80%/20% i engelsk favør), så det stiller krav til at man som deltager kan forstå og begå sig på engelsk. Det er muligt at stille sine spørgsmål på dansk.

Kontakt for faglige spørgsmål vedr. kursusindhold

Ulla Qwist på mail: [email protected] eller Allan Larsen på mail: [email protected]

Kontakt til kursussted

Deltagerne sørger selv for overnatning.

Undervisere på FIT modul 3 & 4 – Efterår 2019:

Example

Scott D. Miller

Ph.D. og ICCE direktør, og en af hovedmændene bag FIT. Scott er en erfaren og underholdende underviser og foredragsholder, og han er på forkant med forskningen vedrørende klinisk praksis og formår at formidle dette på en tilgængelig måde, der samtidig er vedkommende og omsættelig i daglige praksis. Scott har bl.a. udgivet bøgerne ”Escape from Babel: Toward a Unifying Language for Psychotherapy” (1997), ”The Heart and Soul of Change” (1999,2010), og ”The Heroic Client: A revolutionary way to Improve Effectiveness through Client-Directed, Outcome- Informed Therapy” (2000).

Example

Susanne Bargmann

er autoriseret psykolog og specialist i psykoterapi med mere end 12 års klinisk erfaring fra psykiatrien, den kommunale familiebehandling og fra privat praksis og førende i Danmark i forhold til FIT. Susanne Bargmann er ICCE Senior Advisor & ICCE Certified Trainer og en del af The International Center for Clinical Excellence. Susanne underviser i Feedback Informed Treatment (FIT) i Skandinavien, Nordeuropa og USA. Susanne har skrevet adskillige artikler og bogkapitler på både dansk og engelsk om anvendelsen af FIT i behandlingsarbejde, som frit kan downloades sammen med handouts fra tidligere undervisning. Susanne er aktuel med den første danske grundbog om FIT ”Feedback Informed Treatment – En grundbog, Akademisk Forlag (2017).

 

Tilmeldingsfrist: 30. august 2019.

Dato

07 nov 2019
Afsluttet

Tidspunkt

09:00 - 16:00

Pris

19.000 kr. ex. moms.

Markeringer

CPUS

Lokation

Comwell Klarskovgaard
Korsør Lystskov 30, 4220 Korsør
QR Code