FIT modul 1 & 2 – Forår 2020

FIT Advanced Intensive (modul 1) og FIT Supervision Intensive Training (modul 2)

FIT modul 1 & 2 – Vinter 2020: Center for Psykosocial Udvikling Slagelse tilbyder i samarbejde med Scott D. Miller og Susanne Bargmann FIT Advanced Intensive (modul 1) og FIT Supervision Intensive (modul 2).

DATO: 9. januar – 10. januar samt 13. – 15. januar 2020

TID: Alle dage fra kl. 9:00 – 16:00

STED: Comwell Klarskovgaard, Korsør Lystskov 30, 4220 Korsør

PRIS: 19.000 kr. ex. moms.

Kursusbeskrivelse

Uddannelsen som ”Certified FIT Trainer” består af fire moduler samt en afsluttende certificering. Dette kursus består af de to første moduler af denne uddannelse. Samlet kvalificerer de 4 moduler til at tage en ekstern certificering gennem ICCE.

FIT Advanced Intensive (modul 1)

Gennem en kombination af teoretiske oplæg, øvelser og feedback lærer deltagerne:

 • Det empiriske grundlag for Feedback Informed Treatment (FIT)
 • Evidensbaserede færdigheder, som styrker klienters engagement og reducerer dropout
 • Hvordan de integrerer realtime outcome og alliance feedback i deres praksis
 • Hvordan de måler og forbedrer effektiviteten hos den enkelte praktiker samt i små og store organisationer
 • Hvordan de udvikler og udfører en evidensbaseret plan med henblik på at forbedre kvaliteten og resultatet af behandlingen

FIT Supervision Intensive Training (modul 2)

Supervision er nøglen til en vellykket brug af Feedback Informed Treatment (FIT) i klinisk praksis samt til implementering og vedligeholdelse af FIT i organisatoriske sammenhænge. I uddannelsesforløbet lærer deltagerne:

 • Hvad der adskiller FIT supervision fra almindelig supervision
 • Hvordan FIT supervision kan hjælpe organisationer med at udvikle og vedligeholde kulturer, der fremmer succesfuld implementering af FIT
 • Hvordan de bruger klientfeedback til at vejlede klinisk supervisionspraksis, og hjælpe klinikere med at opnå bedre resultater
 • Hvad der er de mest almindelige udfordringer i FIT supervision og hvordan de kan overvinde dem

PRAKTISKE OPLYSNINGER

For at gennemføre kurset og dermed modtage deltagerbevis, kræves det at man maksimalt har 10% fravær på de enkelte moduler.

Tilmelding og betaling:

Din tilmelding er som udgangspunkt personlig og bindende. Afmelding kan ske såfremt dette gøres skriftligt (e-mail) i henhold til nedenstående retningslinjer:

 • Indtil 12 uger før kursusstart: 25 % af kursusprisen
 • Mellem 12 uger og 6 uger før kursusstart: 50 % af kursusprisen
 • Senere end 6 uger før kursusstart: 100 % af kursusprisen

Ved sygdom eller anden forhindring, har du mulighed for at overdrage din plads til en anden, såfremt vedkommende opfylder deltagerforudsætningerne. Spørgsmål vedr. betaling rettes til Dorthe B. Hansen på mail: [email protected]. 

Prisen dækker:

 • FIT-modulerne 1 og 2 (FIT Advanced og FIT Supervision)
 • Morgenmad og frokost alle dage
 • Kursusmaterialer – sendes elektronisk forud for kursusstart

Prisen dækker ikke:

 • Transport, aftensmad og overnatning
 • Kurset udbydes kun som et samlet forløb, dvs. de 2 modul er kan ikke opsplittes.

Se vores fulde kursusbetingelser her.

Deltagerforudsætninger

Deltagerne bør have modtaget introduktionsundervisning i FIT og have arbejdet med FIT i praksis i et stykke tid. Deltagerne kan med fordel læse den danske grundbog ”Feedback Informed Treatment” af Susanne Bargmann. Bogen kan bestilles på: www.akademisk.dk.

Undervisningssprog

Undervisningen foregår på engelsk og dansk (80%/20% i engelsk favør), så det forudsættes, at du, som deltager, kan forstå og begå dig på engelsk. Det er muligt at stille spørgsmål på dansk.

Kontakt for faglige spørgsmål vedr. kursusindhold

Ulla Qwist på mail: [email protected] eller Allan Larsen på mail: [email protected]

Kontakt til kursussted

Deltagerne sørger selv for overnatning. Det er muligt at bestille overnatning på https://www.comwellklarskovgaard.dk/. Kontakt kursusstedet for en særlig pris for deltagere på dette kursus.

Undervisere på FIT modul 1 & 2 – Forår 2020:

Example

Scott D. Miller

Ph.D. og ICCE direktør, og en af hovedmændene bag FIT. Scott er en erfaren og underholdende underviser og foredragsholder, og han er på forkant med forskningen vedrørende klinisk praksis og formår at formidle dette på en tilgængelig måde, der samtidig er vedkommende og omsættelig i daglige praksis. Scott har bl.a. udgivet bøgerne ”Escape from Babel: Toward a Unifying Language for Psychotherapy” (1997), ”The Heart and Soul of Change” (1999,2010), og ”The Heroic Client: A revolutionary way to Improve Effectiveness through Client-Directed, Outcome- Informed Therapy” (2000).

Example

Susanne Bargmann

er autoriseret psykolog og specialist i psykoterapi med mere end 12 års klinisk erfaring fra psykiatrien, den kommunale familiebehandling og fra privat praksis og førende i Danmark i forhold til FIT. Susanne Bargmann er ICCE Senior Advisor & ICCE Certified Trainer og en del af The International Center for Clinical Excellence. Susanne underviser i Feedback Informed Treatment (FIT) i Skandinavien, Nordeuropa og USA. Susanne har skrevet adskillige artikler og bogkapitler på både dansk og engelsk om anvendelsen af FIT i behandlingsarbejde, som frit kan downloades sammen med handouts fra tidligere undervisning. Susanne er aktuel med den første danske grundbog om FIT ”Feedback Informed Treatment – En grundbog, Akademisk Forlag (2017).

Dato

09 - 15 jan 2020
Afsluttet

Tidspunkt

09:00 - 15:30

Pris

19.000 kr. ex. moms.

Lokation

Comwell Klarskovgaard
Korsør Lystskov 30, 4220 Korsør

Organisator

Dorthe Bartold Hansen
QR Code