FIT Training of Trainers TOT

Feedback Informed Treatment modul 3 & 4 – Forår 2018

DETTE KURSUS ER FULDT BOOKET – SE ANDRE MULIGHEDER HERUNDER:

Feedback Informed Treatment modul 1 & 2 – Forår 2018
Feedback Informed Treatment modul 3 & 4 – Efterår 2018

FIT Training of Trainers TOT (modul 3) og FIT Implementation Intensive Training (modul 4)

Center for Psykosocial Udvikling Slagelse tilbyder i samarbejde med Scott D. Miller og Susanne Bargmann FIT-modul 3 og 4 samlet på én uge.

Datoer: Den 5. – 9. marts 2018 – alle dage fra kl. 9:00-16:00

Tilmelding og betaling:

Tilmeldingen er bindende, men er ikke en garanti for en plads på uddannelsen, den sikrer en plads på listen. Primo januar 2018 udsendes faktura med betalingsfrist på 14 dage. Tilmelding er først endelig, når det fulde kursusgebyr er modtaget. Spørgsmål vedr. tilmelding og betaling rettes til Dorthe B. Hansen på mail: [email protected].

Prisen dækker:

 • FIT-modulerne 3 og 4 (FIT Training of Trainers TOT og FIT Implementation Intensive Training)
 • Morgenmad og frokost alle dage
 • Kursusmaterialer – sendes elektronisk forud for kursusstart

Prisen dækker ikke:

 • Transport, aftensmad og overnatning
 • Kurset udbydes kun som et samlet forløb, dvs. de 2 modul er kan ikke opsplittes.

Deltagerforudsætninger

Deltagerne bør have modtaget introduktionsundervisning i FIT og have arbejdet med FIT i praksis i et stykke tid. Deltagerne kan med fordel læse den nye, danske grundbog ”Feedback Informed Treatment” af Susanne Bargmann. Bogen kan bestilles på: www.akademisk.dk.

Undervisningssprog

Engelsk og dansk

Kontakt for faglige spørgsmål vedr. kursusindhold

Ulla Qwist på mail: [email protected] eller Allan Larsen på mail: [email protected]

Kontakt til kursussted

Deltagerne sørger selv for overnatning.

Kursusbeskrivelse

Uddannelsen som ”Certified FIT Trainer” består af fire moduler samt en afsluttende certificering. Dette kursus består af de to sidste moduler af denne uddannelse. Samlet forbereder de 4 moduler deltageren til at tage en ekstern certificering gennem ICCE.

FIT Training of Trainers (modul 3)

Training of Trainers forbereder deltagerne på at kunne tilbyde træning og konsultation i FIT. Deltagerne på modulet bør være velfunderede i fundamentet for FIT fx. ved at have gennemført modul 1 og 2.

I gennem en kombination af teoretiske oplæg, øvelser og feedback lærer deltagerne:

 • Trinvise instruktioner i at træne terapeuter og fagpersoner i brugen af FIT.
 • Tips til de bedste træningssessioner, lærings- og mestringsøvelser samt transformerende præsentationer.
 • Strukturen og processen i FIT supervision
 • Processen bag succesfuld implementering

FIT Implementation Intensive Training (modul 4)

Dette er et “hands on” intensivt modul, hvor formålet er at give deltagerne en omfattende forståelse af implementering af FIT i organisationen. I løbet af modulet:

 • Bliver den forskningsmæssige baggrund for FIT implementering gennemgået, og vi udforsker strategier, processer og redskaber som vi ved, skaber succesfuld implementering.
 • Udforsker vi generelle udfordringer og forhindringer i implementeringsprocessen og undersøger, hvordan vi kan imødekomme dem.
 • Undersøger vi processer og strategier, der kan understøtte og vedligeholde implementeringen.

 

Undervisere:

Example

Scott D. Miller

Ph.D. og ICCE direktør, og en af hovedmændene bag FIT. Scott er en erfaren og underholdende underviser og foredragsholder, og han er på forkant med forskningen vedrørende klinisk praksis og formår at formidle dette på en tilgængelig måde, der samtidig er vedkommende og omsættelig i daglige praksis. Scott har bl.a. udgivet bøgerne ”Escape from Babel: Toward a Unifying Language for Psychotherapy” (1997), ”The Heart and Soul of Change” (1999,2010), og ”The Heroic Client: A revolutionary way to Improve Effectiveness through Client-Directed, Outcome- Informed Therapy” (2000).

Example

Susanne Bargmann

er autoriseret psykolog og specialist i psykoterapi med mere end 12 års klinisk erfaring fra psykiatrien, den kommunale familiebehandling og fra privat praksis og førende i Danmark i forhold til FIT. Susanne Bargmann er ICCE Senior Advisor & ICCE Certified Trainer og en del af The International Center for Clinical Excellence. Susanne underviser i Feedback Informed Treatment (FIT) i Skandinavien, Nordeuropa og USA. Susanne har skrevet adskillige artikler og bogkapitler på både dansk og engelsk om anvendelsen af FIT i behandlingsarbejde, som frit kan downloades sammen med handouts fra tidligere undervisning. Susanne er aktuel med den første danske grundbog om FIT ”Feedback Informed Treatment – En grundbog, Akademisk Forlag (2017).

Dato

05 mar 2018
Afsluttet

Tidspunkt

09:00 - 16:00

Pris

18.500 kr. ex. moms.

Markeringer

CPUS

Organisator

Dorthe Bartold Hansen
QR Code