FIT Advanced Intensive

Feedback Informed Treatment modul 1 & 2 – Forår 2018

Se også: Feedback Informed Treatment modul 3 & 4 – Efterår 2018

FIT Advanced Intensive (modul 1) og FIT Supervision Intensive Training (modul 2)

Center for Psykosocial Udvikling Slagelse tilbyder to FIT-moduler samlet på én uge. Undervisning ved Scott D. Miller og Susanne Bargmann.

Tilmelding og betaling:

Tilmeldingen er bindende, men er ikke en garanti for en plads på uddannelsen, den sikrer en plads på listen. Primo december udsendes faktura med betalingsfrist på 14 dage. Tilmelding er først endelig, når det fulde kursusgebyr er modtaget. Spørgsmål vedr. tilmelding og betaling rettes til Dorthe B. Hansen på mail: [email protected].

Prisen dækker:

 • FIT-modulerne 1 og 2 (FIT Advanced og FIT Supervision)
 • Morgenmad og frokost alle dage
 • Kursusmaterialer – sendes elektronisk forud for kursusstart

Prisen dækker ikke:

 • Transport, aftensmad og overnatning
 • Kurset udbydes kun som et samlet forløb, dvs. de 2 modul er kan ikke opsplittes.

Deltagerforudsætninger

Deltagerne bør have modtaget introduktionsundervisning i FIT og have arbejdet med FIT i praksis i et stykke tid. Deltagerne kan med fordel læse den nye, danske grundbog ”Feedback Informed Treatment” af Susanne Bargmann. Bogen kan bestilles på: www.akademisk.dk.

Undervisningssprog

Engelsk og dansk

Kontakt for faglige spørgsmål vedr. kursusindhold

Ulla Qwist på mail: [email protected] eller Allan Larsen på mail: [email protected]

Kontakt til kursussted

Deltagerne sørger selv for overnatning. Det er muligt at bestille overnatning på https://www.comwellklarskovgaard.dk/.  Kontakt kursusstedet for en særlig pris for deltagere på dette kursus.

Kursusbeskrivelse 

Uddannelsen som ”Certified FIT Trainer” består af fire moduler samt en afsluttende certificering. Dette kursus består af de to første moduler af denne uddannelse. Samlet kvalificerer de 4 moduler til at tage en ekstern certificering gennem ICCE.

FIT Advanced Intensive (modul 1)

Gennem en kombination af teoretiske oplæg, øvelser og feedback lærer deltagerne:

 • Det empiriske grundlag for Feedback Informed Treatment (FIT)
 • Evidensbaserede færdigheder, som styrker klienters engagement og reducerer dropout
 • Hvordan de integrerer realtime outcome og alliance feedback i deres praksis
 • Hvordan de måler og forbedrer effektiviteten hos den enkelte praktiker samt i små og store organisationer
 • Hvordan de udvikler og udfører en evidensbaseret plan med henblik på at forbedre kvaliteten og resultatet af behandlingen

FIT Supervision Intensive Training (modul 2)

Supervision er nøglen til en vellykket brug af Feedback Informed Treatment (FIT) i klinisk praksis samt til implementering og vedligeholdelse af FIT i organisatoriske sammenhænge. I uddannelsesforløbet lærer deltagerne:

 • Hvad der adskiller FIT supervision fra almindelig supervision
 • Hvordan FIT supervision kan hjælpe organisationer med at udvikle og vedligeholde kulturer, der fremmer succesfuld implementering af FIT
 • Hvordan de bruger klientfeedback til at vejlede klinisk supervisionspraksis, og hjælpe klinikere med at opnå bedre resultater
 • Hvad der er de mest almindelige udfordringer i FIT supervision og hvordan de kan overvinde dem

Undervisere på modul 1 og 2

Example

Scott D. Miller

Ph.D. og ICCE direktør, og en af hovedmændene bag FIT. Scott er en erfaren og underholdende underviser og foredragsholder, og han er på forkant med forskningen vedrørende klinisk praksis og formår at formidle dette på en tilgængelig måde, der samtidig er vedkommende og omsættelig i daglige praksis. Scott har bl.a. udgivet bøgerne ”Escape from Babel: Toward a Unifying Language for Psychotherapy” (1997), ”The Heart and Soul of Change” (1999,2010), og ”The Heroic Client: A revolutionary way to Improve Effectiveness through Client-Directed, Outcome- Informed Therapy” (2000).

Example

Susanne Bargmann

er autoriseret psykolog og specialist i psykoterapi med mere end 12 års klinisk erfaring fra psykiatrien, den kommunale familiebehandling og fra privat praksis og førende i Danmark i forhold til FIT.  Susanne Bargmann er ICCE Senior Advisor & ICCE Certified Trainer og en del af The International Center for Clinical Excellence. Susanne underviser i Feedback Informed Treatment (FIT) i Skandinavien, Nordeuropa og USA. Susanne har skrevet adskillige artikler og bogkapitler på både dansk og engelsk om anvendelsen af FIT i behandlingsarbejde, som frit kan downloades sammen med handouts fra tidligere undervisning. Susanne er aktuel med den første danske grundbog om FIT ”Feedback Informed Treatment – En grundbog, Akademisk Forlag (2017).

Dato

29 jan 2018
Afsluttet

Tidspunkt

09:00 - 16:00

Pris

18000 kr.

Markeringer

CPUS

Lokation

Comwell Klarskovgaard
Korsør Lystskov 30, 4220 Korsør
Kategorier

Organisator

Dorthe Bartold Hansen
QR Code