Elsk din krop

Elsk din krop

Elsk din krop er et oplæg om at holde om og af sig selv-uanset hvad. Se ligeledes http://aktivforsindet.dk/pec-events/2817/

I forbindelse med sundhedsugen uge 41 i Slagelse kommune https://sundhedsuge.slagelse.dk/programsættes der derfor ligeledes fokus på temaet elsk din krop.

Tanken bag oplægget elsk din krop

Vores krop er vores fysiske ramme i denne verden.

Med kroppen møder vi forventninger, pres, glæde, kærlighed, sorg og smerte. Vi klæder os på, vurderes, bedømmes ud fra vores udseende, vores fremtoning og for det som kroppen kan præstere – men hvad ligger der inde bag ved?Hvem er det egentlig der bor i kroppen?

Oplægsholder Jette Knudsen om elsk din krop

Jeg lærte tidligt at verden ikke var sjov at være i, så jeg forlod min fysiske krop da jeg var 5 år.

En psykolog vil sige at jeg dissocierede. I 30 år havde jeg ikke kontakt til min krop. Da jeg – ufrivilligt – vendte tilbage til den var den fyldt med smerte, vrede, sorg og angst, samtidig med at den var dybt taknemmelig over at jeg endelig accepterede, at den var der.

Det gav mig mod og styrke til at være nysgerrig på hvad min krop er for en størrelse. Hvad skønt er der ved den, trods smerter, trods overvægt, trods manglende evner, trods min egen foragt for den – og trods andres domme over for den.

Jeg tager udgangspunkt i min krop, min vej, min rejse med min krop. Fra at hade og afsky den, til at elske den og være dybt taknemmelig for at den er med mig( Jette Knudsen 2018).

Tilmelding til oplægget elsk din krop

Da oplægget afholdes i forbindelse med sundhedsugen i Slagelse kommune, er dette oplæg en del af de øvrige aktiviteter i Netværkshusene. Derfor er forhåndstilmelding ikke nødvendig. Det eneste det kræver er at møde op og få en god oplevelse.

For andre kurser se mere her http://aktivforsindet.dk/recoveryskoler eller https://www.facebook.com/recoverycpus/

 

Ingen tilmeldingsfrist – bare mød op!

Dato

10 okt 2018
Afsluttet

Tidspunkt

16:00 - 17:00

Markeringer

Recoveryskolen Stars

Lokation

Rosenhuset
Bredegade 10, 4200 Slagelse
Kategorier

Organisator

Susanne Brandt
Email
[email protected]
QR Code