Din, min og vores fortælling

Din, min og vores fortælling

–  Et kursus i livshistoriefortælling v/Petrine Severin

I narratologien er der en grundlæggende forståelse af menneskers identitet som en række fortællinger, mindre historier, som bidrager til den overordnende fortælling – det handler om hvem jeg er, hvor jeg kommer fra og hvor befinder jeg mig lige nu i mit liv – og hvor er jeg på vej hen.

Vores fortælling om os selv kan være gennemsyret af forskellige temaer – alt fra meningsløshed og fiasko til glæde og succes.

Vi bruger fortællingerne som redskab til at finde ind til kernen af os selv, vores værdier, det vi tror på, genfinde drømme og måske genopdage hvem vi er.

Arbejdet med livshistoriefortællinger kan være med til at skabe ny mening og sammenhæng i et menneskes liv og kan yde et væsentligt bidrag til dette menneskes recovery.https://socialstyrelsen.dk/nyheder/2017/recovery-2013-nyt-tema-pa-vidensportalen

Kurset Din, min og vores fortælling henvender sig både til borgere, pårørende, fagprofessionelle og andre interesserede i Slagelse kommune. Som fagprofessionel kan man opnå redskaber til livshistoriefortælling, der kan bruges i det videre arbejde med mennesker med psykiske udfordringer.

Kursets opbygning- Din, min og vores fortælling

Kurset vil være en blanding af korte oplæg, øvelser og dialog og kræver intet forudgående kendskab til livshistoriefortælling som redskab.

Kurset foregår over 2 onsdage, 20. og 27. februar i tidsrummet 16-19

Underviser på kurset- Din, min og vores fortælling

Petrine Severin-Petrine har mange års erfaring med livshistoriefortælling, både gennem sit nuværende job i Peernetværket samt tidligere job på Ark i Roskilde.

Tilmelding til Din, min og vores fortælling

Kurset kræver forudgående tilmelding, og der er plads til i alt 18 kursister i alt.

Derfor vil der være ‘Først til mølle’ tilmelding til kurset, så skynd dig at tilmelde dig

til Susanne Brandt på [email protected] senest 19.02.2019

Interesseret i andre kurser?

Hvis du ønsker at vide mere om andre kurser i STARS, da se nærmere på http://aktivforsindet.dk/recoveryskoler eller https://www.facebook.com/recoverycpus/

Dato

20 feb 2019
Afsluttet

Tidspunkt

16:00 - 19:00

Markeringer

Recoveryskolen Stars

Lokation

Rosenhuset
Bredegade 10, 4200 Slagelse

Organisator

Susanne Brandt
Email
[email protected]
QR Code