Du er vores vigtigste stemme – hjælp os med at blive endnu bedre!

Til dig der er tilknyttet et tilbud i Center for Psykosocial Udvikling Slagelse eller har en pårørende der er tilknyttet Center for Psykosocial Udvikling Slagelse.

Din oplevelse og mening er meget værdifuld for os i vores arbejde med at blive endnu bedre til at støtte og vejlede dig eller din pårørende fremover samt udvikle kvaliteten i vores tilbud – derfor håber vi, at du kan finde 10-15 minutter til at svare på undersøgelsen.

Undersøgelsen omhandler udover spørgsmål om tilfredshed også spørgsmål der vedrører vores strategi for 2018-2019 Nye veje til aktive meningsfulde fællesskaber.

Undersøgelsen er anonym og alle oplysninger, der indsamles i forbindelse med undersøgelsen, bliver behandlet fortroligt. Oplysningerne anvendes, så svar fra enkeltpersoner ikke kan genkendes. Undersøgelsens resultater bliver formidlet på vores hjemmeside og vores Facebook-profiler.

Sidste frist for besvarelse af undersøgelsen er d. 16.12.2019. Har du spørgsmål til undersøgelsen, kan du kontakte Birgitte Rubæk Sørensen på mail [email protected].

Gå til undersøgelsen her.

På forhånd tak for din tid og interesse – vi glæder os til at se dine svar.

Bedste hilsner
Eddie Göttsch, centerleder
Center for Psykosocial Udvikling Slagelse