CPUS Træf 2018 – Nye veje til aktive meningsfulde fælleskaber

SÆT kryds i kalenderen d. 27. september til CPUS Træf 2018!

Her afholder Center for Psykosocial Udvikling Slagelse nemlig CPUS Træf 2018 under overskriften Nye veje til aktive meningsfulde fællesskaber.

Vi håber meget, at du har lyst til at deltage og give dit bidrag til, hvordan vi styrker vores netværks- og fællesskabsfokus. Vi har inviteret Statens Institut for Folkesundhed samt KL Center for Forebyggelse i praksis til at sætte lys på ABC for mental sundhed, der er en nytænkende indsats, der udfordrer det eksisterende fokus på risikogrupper og særligt udsatte, da mental sundhed og trivsel er essentielt for os alle. Vi er alle hverdagens helte og selv med små ting kan vi styrke vores egen og andres trivsel.

Desuden kommer Vibe Klarup, direktør i Hjem til alle og tidligere formand for Frivillighedsrådet, og fortæller om de overordnede tendenser inden for aktivisme og frivillighed: Hvad præger danskernes engagement i disse år. Hvordan skaber danskerne fællesskaber for hinanden? Hvordan kan flere komme med? Hvordan kan professionelle bygge bro til ligeværdige fællesskaber?

Traditionen tro vil der være forskellige workshops, som du kan læse mere om i forbindelse med tilmeldingen. Vi åbner op for tilmeldingen medio/ultimo august, hvor programmet også offentliggøres.

Arrangementet er for borgere, pårørende, netværk, frivillige, interne og eksterne samarbejdspartnere samt ansatte i CPUS, og afholdes i Slagelse Musikhus. Deltagelse er gratis og tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet.     

Årets træf er arrangeret i samarbejde med Frivilligcenter Slagelse og Folkesundhed, Center for Sundhed og Omsorg, Slagelse Kommune.

På genhør i august og ha’ en skøn sommer ☺.

Kontaktperson:
Birgitte Rubæk Sørensen, e-mail: [email protected]